Mums reikės:
500 g kiaulienos nugarinės
1 morkos
1 paprikos
2 česnako skiltelių
1 svogūno
150 g žalių žirnelių
½ a.š. sauso imbiero
1 a.š. druskos
150 ml sultinio
5 v.š. sojos padažo
2 v.š. vyno acto
2 a.š. rudojo cukraus
100 g žemės riešutų
2 v. š. krakmolo
5 v.š. skrudintu sezamų sėklų aliejaus
Mėsą, morką supjaustyti ir apkepinti, česnaką ir svogūnus sukapoti ir atskirai pakepinti, viską sumaišyt, įdėt žalius žirnelius, papriką ir dar pakepti 1min., supilti sultinį, sojų padažą, actą, vyną, cukrų, imbierą ir patroškinti 3min. Įdėti krakmolo ir išmaišyti. Įpilti skrudintu sezamų sėklų aliejaus. Sudėti sausai pakepintus žemės riešutus ir palaukti kol užvirs.
Patiekti karštą su ryžiais. Kas mėgsta aštriau, gali užsipilti meksikietiško padažo. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą