Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2010 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Ryžių-žuvies apkepas

Noriu pasiūlyt neįprastą apkepą, kuris vilioja savo paprastumu ir skoniu.



Taigi, mums reikės:
300 g ryžių
300 g žuvies filė(dariau su lašiša)
3 pomidorų
2 kiaušinių
100 g sūrio
50 g špinatų
pora česnako skiltelių
½ a.š. garstyčių žirneliais
druskos, pipirų pagal skonį.

Ryžius išvirt (santykiu1:2), atšaldyt. Į ryžius įmušt kiaušinius, gerai išmaišyt.
Žuvį papjaustyt ko ploniau, pomidorus apiplikit ir nuimt odelę, supjaustyt griežinėliais, česnakus supjaustyt ir apkepint, špinatus supjaustyt, sūrį sutarkuot. Ir pradedam dėliot ant aliejumi ištepliota forma: sluoksnį ryžių, žuvies, garstyčių, kepto česnako, špinatų, žuvies, pomidorų, ryžius ir apibarstom tarkuotu sūriu. Pašaunam į orkaitę ir kepam kol neapskrus. Skanaus

P.S. Šis apkepas skanus kaip karštas, taip ir šaltas, taigi jį galima pateikt kai užkandį arba kaip antrą patiekalą.

Komentarų nėra:

Sekėjai