Dauguma iš mūsų bando sulieknėt, o jūros kopūstai malšina alkio pojūtį, o jų sudėtyje esantis jodas suaktyvina medžiagų apykaitos procesus, neleisdamas tukti. O kiek dar kitu teigiamu savybių turi jie, tai jau nevardysiu...Taigi, sveikai maitinamės ir...metam svorį
Mums reikės:
100 g dž. jūros kopūstų
2-3 svogūnų arbo porų
2-3 nedidelių morkų
1 a.š. acto balzamico
kelių skiltelių česnako
druskos, mėgstamų prieskonių,
šlakelio aliejaus.
Jūros kopūstus sudėt į kiaurasamtį ir perplaut šiltu vandeniu, užpilkit verdančiu vandeniu ir virt apie 10-15min.
Svogūnus supjaustyt žiedais, morkas – plonais šiaudeliais. Lengvai apkepint svogūnus, susmulkintą česnaką ir morkas šlakelyje aliejaus.
Jūros kopūstus pasūdyt, pagardint prieskoniais, įpilt acto, sudėt pakepintas daržoves ir viską sumaišyt. Skanaus
Mums reikės:
100 g dž. jūros kopūstų
2-3 svogūnų arbo porų
2-3 nedidelių morkų
1 a.š. acto balzamico
kelių skiltelių česnako
druskos, mėgstamų prieskonių,
šlakelio aliejaus.
Jūros kopūstus sudėt į kiaurasamtį ir perplaut šiltu vandeniu, užpilkit verdančiu vandeniu ir virt apie 10-15min.
Svogūnus supjaustyt žiedais, morkas – plonais šiaudeliais. Lengvai apkepint svogūnus, susmulkintą česnaką ir morkas šlakelyje aliejaus.
Jūros kopūstus pasūdyt, pagardint prieskoniais, įpilt acto, sudėt pakepintas daržoves ir viską sumaišyt. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą