Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2010 m. balandžio 18 d., sekmadienis

Ryžių - varškės apkepas

Tai labai skanus ir greitas, o svarbiausia vaikų mėgstamas patiekalas. Kiekvienas iš mūsų turi savo receptą šio apkepo, taigi ir aš siūlau išbandyt mano receptuką.


Taigi, mums reikės:

400 g ryžių
1 a.š. druskos
400 g varškės
2 kiaušinių
2 saujos dž. abrikosų, slyvų...arba galima apseit ir vien razinomis
1a.š. sodos
1 v.š. grietinės
100 g cukraus
½ a.š. vanilino
sviesto ir džiūvėsėlių kepimo formai aptept

Ryžius išverdame su druska, prieš pabaiga sudedame dž.vaisius. Kiaušinius su cukrumi išplakame ir sumaišome su varške, virtais ryžiais, vanilinų ir gretinėje gesintą sodą. Masę dedame į sviestu išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą formą. Kepame kol pagels.
Prieš pateikiant apkepą apipilam su saldžių grietinės padažų arba uogiene. Skanaus

Komentarų nėra:

Sekėjai