Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2010 m. balandžio 18 d., sekmadienis

Naminis jogurtas

Ką dažniausia vaikai valgo pusryčiams? Sumuštinius arba dribsnius su jogurtu. Tai pasigaminam pačios sveiką, gyvą jogurtą, kuris saugos mus ir mūsų vaikus nuo dizbakteriozės ir stiprins mūsų organizmo apsaugą.



Mums reikės:
1 l pieno
100 ml natūralaus jogurto
Pieną supilkite į puodą ir užvirinkite, užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite BŪTINAI iki 37º. Supilkite ir išmaišykite jogurtą. Gautą masę perpilkite į indą, kuriame jį laikysite. Uždenkite ir palikite šiltai 8 valandoms. Gautą jogurtą laikykite šaldytuve. Dalį gauto jogurto atidėt kitam gaminimui, o likusią dalį valgom, sveikai. Skanaus.
Vaikam, kad būtų skaniau, sumaišau su uogiene, trintomis uogomis

Komentarų nėra:

Sekėjai