Ką dažniausia vaikai valgo pusryčiams? Sumuštinius arba dribsnius su jogurtu. Tai pasigaminam pačios sveiką, gyvą jogurtą, kuris saugos mus ir mūsų vaikus nuo dizbakteriozės ir stiprins mūsų organizmo apsaugą.
Mums reikės:
1 l pieno
100 ml natūralaus jogurto
Pieną supilkite į puodą ir užvirinkite, užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite BŪTINAI iki 37º. Supilkite ir išmaišykite jogurtą. Gautą masę perpilkite į indą, kuriame jį laikysite. Uždenkite ir palikite šiltai 8 valandoms. Gautą jogurtą laikykite šaldytuve. Dalį gauto jogurto atidėt kitam gaminimui, o likusią dalį valgom, sveikai. Skanaus.
Vaikam, kad būtų skaniau, sumaišau su uogiene, trintomis uogomis
Mums reikės:
1 l pieno
100 ml natūralaus jogurto
Pieną supilkite į puodą ir užvirinkite, užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite BŪTINAI iki 37º. Supilkite ir išmaišykite jogurtą. Gautą masę perpilkite į indą, kuriame jį laikysite. Uždenkite ir palikite šiltai 8 valandoms. Gautą jogurtą laikykite šaldytuve. Dalį gauto jogurto atidėt kitam gaminimui, o likusią dalį valgom, sveikai. Skanaus.
Vaikam, kad būtų skaniau, sumaišau su uogiene, trintomis uogomis
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą