Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2010 m. balandžio 19 d., pirmadienis

Dumpling’s

Tai savotiški kinų koldūnai, jos daryt išmokau dar studijuodama, tai labai greitas, skanus receptas, pabandykit pagamint, gal ir jums patiks :) Kas svarbiausia, visada galima gamint kitokius




Užmaišom elastingą(bet ne kietą) tešlą iš 1/3 krakmolo, 2/3 miltų, 1 kiaušinio baltymo, vandens ir druskos ir pastatom į šaldytuvą.
Įdarui tinka bet kokia mėsa(kiauliena, vištiena, aviena).
Sumaišom smulkintą mėsą, svogūną, česnaką, pomidorą, salierą, druską ir pipirus pagal skonį.
Padalinam tešlą į rutuliukus, kiekviena iškočiojam, į vidurį dedam gautą įdarą ir surenkam kraštus, kad gautųsi kaip užrištas maišiukas.
Sudedam į garpuodį ir verdam 15-20min. Pateikiam su sojos padažu. Skanaus

Padažas gaminamas iš 3 v.š. sojos padažo, 1/2 a.š. cukraus, žiupsnelio imbiero, spausto dantuko česnako, 1/2 a.š. acto, aitriųjų pipirų arba vasabi.

2 komentarai:

S rašė...

Skanu labai! Tik kitądien labai tešla sukietėjo (jau išvirtų koldūnų), ar taip ir tau būna?

nataliuncik rašė...

Taip, taip ir būna su tešla, ar dumblingus darau, ar mantus, todėl, jei lieka, kita diena apkepinu ant keptuvės su lašiuku aliejaus, gaunasi labai skaniai

Sekėjai