Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2010 m. birželio 6 d., sekmadienis

Kalakutienos vyniotis virtas ant garų

Pati nemėgstu pirktinių dešrelių ar dešrų, bet vaikai visada zulina jų nupirkt...O kai pasiūliau suvalgyt šaukštą krakmolo su dažais, atsisakė:-] Bet pusryčiams kokį sumuštinį padaryt vis vien reikia, tai geriau padaryt pačiom, sveika, lengvą užkandį ir vaišint savo šeimyną ar svečius



Mums reikės:
700 g kalakutienos filė (galima ir daugiau)
morkos
saujos žirnelių(tiks ir šaldyti)
2-3 skiltelės česnako
petražolių, krapų ir kitų mėgstamų prieskonių
druskos
aliejaus

Kalakutieną susmulkint, padaryt faršą, morką apskust, sutarkuot ir apkepint. Į paruoštą faršą įdėt keptas morkas, žirnelius (šaldytas atšildyt), susmulkintą česnaką, druską ir prieskonius. Gerai išmaišyt.
Ant stalo ištiest foliją arba karščiui atsparią plėvelę, aptept ją aliejumi, į vidurį sudėt mūsų paruoštą faršą ir suformuot kepaliuką ir gerai apvyniot ir dėt į garpuodį. Nustatom taimerį 45-50min ir einam pailsėt ar užsiimt kokiu kitu širdžiai mielu darbeliu :)
Kai bus paruošta, duot atvėst ir supjaustyt griežinėliais. Pateikt galima kaip atskirą taip ir kaip papildomą patiekalą.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Sekėjai