Šie sausainukai nuostabūs, jie trapūs ir atradimas tiems, kas alergiškas kiaušiniams, ir svarbiausia, visus ingredientus galima rast spintelėje.
Mums reikės:
1 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės bulvių krakmolo
200 g margarino
2/3 arba 1 stiklinės сukraus
1 v.š. grietinės
2 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
po gerą saują mėgstamų riešutų, siemkų...
Miltus sumaišyt su krakmolu ir kepimo milteliais(krakmolas duos trapumą šiems sausainukams), margariną pertrint su cukrumi ir grietine, ir užminkyt iš visų produktų tešlą. Viską daryti greitai.
Tešlą padalint į rutuliukus, sudėt į kepimo popieriumi išklotą skardą, bet nelabai tankiai (po 4vnt. eilėje) ir šaunam į įkaitintą orkaitę. Kepti esant 180ºC apie 15-20 minučių. Skanaus
Mums reikės:
1 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės bulvių krakmolo
200 g margarino
2/3 arba 1 stiklinės сukraus
1 v.š. grietinės
2 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
po gerą saują mėgstamų riešutų, siemkų...
Miltus sumaišyt su krakmolu ir kepimo milteliais(krakmolas duos trapumą šiems sausainukams), margariną pertrint su cukrumi ir grietine, ir užminkyt iš visų produktų tešlą. Viską daryti greitai.
Tešlą padalint į rutuliukus, sudėt į kepimo popieriumi išklotą skardą, bet nelabai tankiai (po 4vnt. eilėje) ir šaunam į įkaitintą orkaitę. Kepti esant 180ºC apie 15-20 minučių. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą