Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2013 m. kovo 15 d., penktadienis

Gelbėjam subyrėjusius šešėlius

Manau ne viena esam susidūrusios su… aptrupėjusiais šešėliais? Galima naudot, bet ne tas, ypač jei tai nauji, ką tik atsiusti iš internetinės parduotuvės, labai sugenda nuotaika, bet dabar šį reikalą galima labai lengvai ištaisyt, taigi, pradedam


Mums reikės:
degtinės, spirito (kuo didesnis alkoholio %, tuo greičiau išdžius šešėliai)
šešėlių kuriuos „renovuosim“
indelio
teptuko

Subyrėjusius šešėlius išpilam į indelį ir su teptuko buku galu (galima panaudot ir kokį kitą įrankį) sutrinam į miltelius, patikrinam kad neliktų gumulėlių. Dabar galima ir paimprovizuot, sumaišyt kelius šešėlius, jei jus netenkino seni šešėliai :)
Ant sutrintos masės po lašiuką (jei turit pipetė, tai puiku, mažesnė tikimybė kad perpilsit) lašinam degtinę ir viską ko galima atsargiau sumaišome kol nepasidarys tirštos grietinės konsistencija (bet jei ir netyčia perpylėt degtinės, nebeda, tiesiog džiovimo laikas pailgės, tik tiek, todėl geriau rinktis su didesniais laipsniais :)
Gautą masę atsargiai sudedam į šešėlių konteinerį ir gerai suspaudžiam (galim spaust pirštais arba buku galu plataus teptuko). Kuo geriau supresuosite, tuo tvirtesni šešėliai bus. Viskas, dabar paliekam šešėlius išdžiūt, geriausia dangtelį neuždarinėt. Aš tvarkiau šešėlius vakare, o jau ryte galima buvo naudot :)

 iš MD blogo, pasidalino dianamirian

Komentarų nėra:

Sekėjai