Tai labai skanus patiekalas, taip pagamintos blauzdelės ne tik aromatingos, bet ir velniškai skanios, mėsytė tirpte tirpsta burnoje, ir nors visada darau pačia didžiausia skarda, bet niekada nelieka nei kąsnelio.
Mums reikės:
1.5kg viščiuko blauzdelių
4 šaukštų majonezo
2 šaukštų medaus
apelsino žievės
česnako, rozmarinų, druskos, pipirų pagal skonį
Pipirus, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spaust su spaustukų jie bus aštresnio skonio), ištrinti vištieną ir palikt bent 2val. prasimarinuot. Dubenėlyje sumaišyti medų su majonezų, rozmarinų ir sutarkuota apelsinų žieve. Ištepti blauzdeles ir dedam į orkaitę. Kad skonis išsiskverbtu į mėsytę ko giliau, uždengiam dangčiu ir kepam įkaitintoje iki 180° orkaitėje apie 30-40min, prieš pabaigą dangtį nuimam. Kepam kol gražiai apskrus. Skanaus
Mums reikės:
1.5kg viščiuko blauzdelių
4 šaukštų majonezo
2 šaukštų medaus
apelsino žievės
česnako, rozmarinų, druskos, pipirų pagal skonį
Pipirus, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spaust su spaustukų jie bus aštresnio skonio), ištrinti vištieną ir palikt bent 2val. prasimarinuot. Dubenėlyje sumaišyti medų su majonezų, rozmarinų ir sutarkuota apelsinų žieve. Ištepti blauzdeles ir dedam į orkaitę. Kad skonis išsiskverbtu į mėsytę ko giliau, uždengiam dangčiu ir kepam įkaitintoje iki 180° orkaitėje apie 30-40min, prieš pabaigą dangtį nuimam. Kepam kol gražiai apskrus. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą