Šiuo receptu pasidalino viena mamytė, kai dar buvau nėščia, tik receptą truputi pakoregavau, nes man tada buvo baisiausia alergija pieno gaminiam ir sviesto negalėjau naudot :-(
Šie sausainukai lengvai pagaminami, ypatingų produktų jiems nereikia ir jie labai labai skanūsMums reikės:
100 g aliejaus
400g avižinių dribsnių
3 kiaušinių
100g cukraus
po saują riešutų, moliūgų sėklų, dž. razinų, abrikosų, slyvų…
Avižinius dribsnius sumaišyt su riešutais ir aliejumi, apkepint 2-3 min. Kiaušinius suplakt su cukrumi. Išpilt į atvėsusius avižinius dribsnius ir gerai išmaišyt. Pridėt sėklų, dž.vaisių. Palaukt 15 minučių. Tešlą sudėt su šaukštu į kepimo popieriumi išklotą skardą ir truputį prispaust. Kepti apie 15 minučių, esant 180‘ C. Skanaus
Šie sausainukai lengvai pagaminami, ypatingų produktų jiems nereikia ir jie labai labai skanūsMums reikės:
100 g aliejaus
400g avižinių dribsnių
3 kiaušinių
100g cukraus
po saują riešutų, moliūgų sėklų, dž. razinų, abrikosų, slyvų…
Avižinius dribsnius sumaišyt su riešutais ir aliejumi, apkepint 2-3 min. Kiaušinius suplakt su cukrumi. Išpilt į atvėsusius avižinius dribsnius ir gerai išmaišyt. Pridėt sėklų, dž.vaisių. Palaukt 15 minučių. Tešlą sudėt su šaukštu į kepimo popieriumi išklotą skardą ir truputį prispaust. Kepti apie 15 minučių, esant 180‘ C. Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą