Yra daug įvairių receptų čeburekų, bet šitas mano mylimiausias, jie tirpsta burnoje ir patinka visai mūsų šeimai
Mums reikės:
750g varškės
400g kefyro
2 kiaušiniai
miltų tiek, kad gautųsi tešla(kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo)
Įdarui:
500g mėgstamos mėsytės
svogūno
3v.š. majonezo
mėgstamų prieskonių
druskos, pipirų pagal skonį
Kiaušinius suplakt, supilt miltus, kefyrą ir užminkyt tešlą. Tešlą padalinam į vienodus rutuliukus ir iš jų formuojam plonus blyniukus (daryt reikia ko ploniau, nes iš storesnių gaunasi varškėčiai-čeburekai:)
Mėsytę susmulkinam kartu su svogūnu, truputį apkepinam, įdedam prieskonius ir majonezą, viską gerai išmaišom.
Į blyniukų vidurį dedam mūsų įdarą, užspaudžiam ir kepam įkaitintoje keptuvėje kol apskrus(kepasi labai greitai, todėl nežiopsom:). Skanaus.
Mums reikės:
750g varškės
400g kefyro
2 kiaušiniai
miltų tiek, kad gautųsi tešla(kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo)
Įdarui:
500g mėgstamos mėsytės
svogūno
3v.š. majonezo
mėgstamų prieskonių
druskos, pipirų pagal skonį
Kiaušinius suplakt, supilt miltus, kefyrą ir užminkyt tešlą. Tešlą padalinam į vienodus rutuliukus ir iš jų formuojam plonus blyniukus (daryt reikia ko ploniau, nes iš storesnių gaunasi varškėčiai-čeburekai:)
Mėsytę susmulkinam kartu su svogūnu, truputį apkepinam, įdedam prieskonius ir majonezą, viską gerai išmaišom.
Į blyniukų vidurį dedam mūsų įdarą, užspaudžiam ir kepam įkaitintoje keptuvėje kol apskrus(kepasi labai greitai, todėl nežiopsom:). Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą